4 ts ekte majones
1/4 ts karry
salt
pepper
finklippet gressløk
- Kok eggene så de er smilende dvs. ca 8 min. Pass på at de ikke blir helt hardkokte.
- Del eggene i terninger på litt under 1x1 cm.
- Bland i majonesen og smak til med karry, salt og pepper.
- Klipp gressløken i små stykker og bland den i. Velbekomme!
Involtini di carne
(fylte biffrullader i tomatsaus)
4-6 porsjoner
Kjøtt
12 tynne skiver med storfekjøtt
salt og pepper
25 gr reven parmesan
4 fedd hvitløk, skivet
1/2 dl grovhakket bladpersille
Det er smart å hakke alle ingrediensene og gjøre alt klart før du går igang med å kokkelere.
Tomatsaus
1/2 dl olivenolje
3/4 dl rødvin
1 gul løk, finhakket
1 stilk stangselleri, finhakket
2 ss tomatpurè
2 dl vann
2 bokser hakkede tomater
1/2 dl fersk basilikum, hakket
salt og pepper
- Varm oljen i en stor kaserolle. Bryn rulladene i oljen. Tilsett vin og la simre til halv mengde vin er tilbake. Ta ut kjøttet og legg det til siden. Tilsett løk og stangselleri. Fortsett å simre under omrøring til nesten all vinen er kokt inn.
- Legg tilbake kjøttet og tilsett tomater, vann og tomatpurè. La blandingen simre i 30 minutter med lokket nesten helt på. Rør om innimellom.
- Ta kjøttet ut igjen og la sausen koke uten lokk i 30 minutter så den blir tykk. Smak til med salt, pepper og basilikum. Varm rulladene i tomatsausen før servering.
MMMMmmmm, smaker godt...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar